تکاپو TAKAPU

ارائه مطالب گوناگون در زمینه های مختلف

تکاپو TAKAPU

ارائه مطالب گوناگون در زمینه های مختلف

تاریخ و چغرافیای غذائی

شنبه, ۱۱ مهر ۱۳۹۴، ۰۳:۴۲ ق.ظ

تاریخ و جغرافیای غذائی

ترجمه از گارگین فتائی

.

ملاقات کنندگان هزار سال پیش  ذر ذنیای فعلی نمی توانستند تعدادی از میوه ها و سبزیجات امروزی را تشخیص دهند  . اول  اینکه برخی از انها رنگهای نسبت به گذشته متفاوت دارند برای نمونه  رنگشان به جای نارنجی  ،  ارغوانی بوده .  دوم اینکه برخی از میوه ها و سبزیجات مزه بسیار متفاوتی  از گذشته دارند بسیاری از سیب ها بسیار ترش و برای خوردن خوب نبودند و سرانجام اینکه امروزه بسیاری از میوه ها بزرگ تر هستند  . توت فرنگی یک نمونه خوب است  . در قرن نوزدهم آنها به اندازه انگور بودند  . میوه ها و سبزیجات در هزار سال اخیر تغییرات زیادی کرده اند .

غذاخای با رنگها و صورتهای حاص معانی خاصی در جشن های سال نو دارند  برای نمونه در پرو مردم در روز سال نو غذاهای طلائی رنگ می خورند .  در فیلیپین این رنگ ، سبز است .  رسوم دیگر سال نو نیز چنین است . خوردن انواع مختلف لوبیا که به شکل سکه است . عقیده همه این رسوم مختلف یکسان است در آغاز سال نو غذائی که رنگ پول دارد و یا شبیه پول است را می خورید  تا این گونه در تمام طول سال پول کافی داشته باشید .

برنج یکی از مهم ترین محصولات در دنیا است  . محققین اظهار می دارند که نصف مردم دنیا برای بخش عمده ای از برنامه غذائی خود به برنج متکی هستند . پرورش برنج کار زیاد  و مقدار زیادی آب می برد اما یک دانه  برنج حدود سه هزار دانه برنج تولید می کند . برنج پایه غذائی در آسیا است اما مردم تمام نقاط دنیا به جز قطب جنوب آن را پرورش می دهند .  کمتر محصولی اهمیت برنج را دارد .

برنج یکی از کهن ترین محصولات کشاورزی در دنیاست .  محققین ثابت کردند که مردم حدود پنج هزار سال پیش شروع به پرورش برنج کردند .

بادام استفاده های زیادی در کل دنیا دارد برخی از مردم از آن در سوپ و برخی هم در پخت و پز استفاده می کنند .

اولین رستوران دنیا در سال 1765 در پاریس شروع به کار کرد و اولین مکانی بود که مردم سر میز می نشستند و سفارش غذا می  دادند .

مردم همه دنیا سال نو را از طریق خوردن نوع خاصی از غذا جشن می گیرند برای مثال  در اسپانیا و پرتغال مردم دوازده انگور را در نیمه شب برای خوش شانسی هر ماه از سال جدید می خورند .

خوردن ماهی حد اقل هفته ای یک بار خوب است محققین نشان می دهند که نوعی از روغن در ماهی  برای قلب شما خوب است .

برخی از رستورانها در گذشته به سبک خانوادگی بودند و مهمانان به خودشان در گذاشتن غذا توسط میزبان بر روی میز کمک می کردند .

 

 

  • موافقین ۰ مخالفین ۰
  • شنبه, ۱۱ مهر ۱۳۹۴، ۰۳:۴۲ ق.ظ
  • گارگین فتائی

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی